ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Αγαπητοί γονείς και αθλητές,

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά που αθλούνται στην ακαδημία του Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΙΧΝΗΣ, αλλά και στους γονείς αυτών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

·         Η ακαδημία μας από την πρώτη ημέρα της αθλητικής περιόδου 2021-22 τηρεί όλα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α. – https://www.gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports) για την άθληση σε κλειστούς χώρους και ειδικά για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

·         Η συμμετοχή, όμως, των αθλητών στις δραστηριότητες της ακαδημίας αποτελεί ένα μέρος των συνολικών δραστηριοτήτων των παιδιών. Οι δραστηριότητες αυτές αφορούν την παρακολούθηση των μαθημάτων στο σχολείο ανάλογα με τη βαθμίδα που ανήκουν, την παρακολούθηση μαθημάτων σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών ή/και μέσης εκπαίδευσης, την συμμετοχή σε ακαδημίες άλλων αθλημάτων κ.λπ.

·     Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι προκειμένου να συνεχίσουμε ως ακαδημία να είμαστε συνεπείς στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. με σκοπό την ασφαλή άθληση στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, σας θέλουμε αρωγούς και συμμέτοχους στην προσπάθεια αυτή. Η συμμετοχή σας έγκειται στην προώθηση προς εμάς κάθε επίσημης ενημέρωσης που σας έχει κοινοποιηθεί σχετικά με την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 με την ιδιότητα:

Ø  είτε του παιδιού ή των γονέων/κηδεμόνων/αδελφών ως «στενών επαφών»,

Ø  είτε (στην απευκταία περίπτωση) του παιδιού ή των γονέων/κηδεμόνων/αδελφών ως επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Κλείνοντας την ανάλυση της κατάστασης της πανδημίας του Covid-19 που προηγήθηκε σας υπενθυμίζουμε ότι είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ο,τιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τις δραστηριότητες της ακαδημίας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

.

.