Ο Αθλητικός Σύλλογος Αετοί Πολίχνης ιδρύθηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης το 2014 από μια ομάδα γονέων που τους ενώνει η μεγάλη τους αγάπη προς τα παιδιά, τον αθλητισμό και ιδιαίτερα προς το μπάσκετ. Ο σύλλογος μας προσφέρει μαθήματα μπάσκετ υπό την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών.
Είμαστε ένα αθλητικό μη κερδοσκοπικό σωματείο. Μοναδικό αλλά ουσιαστικό κέρδος είναι η συνολική ψυχοσωματική εξέλιξη των παιδιών μας. Στα τμήματα δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και της κοινωνικοποίησης των μικρών αθλητών μας. Οι γονείς των αθλητών είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν και να συνεισφέρουν στις διεργασίες και τα κοινά του Συλλόγου ως εγγεγραμμένα μέλη.

Ο Σύλλογος είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης (Ε.ΚΑ.Σ.Θ.). Τα τμήματά μας συμμετέχουν σε τοπικά πρωταθλήματα και τουρνουά. Παράλληλα διοργανώνουμε αθλητικές εκδηλώσεις στις οποίες έχουν συμμετάσχει όλες οι μεγάλες ομάδες της πόλης μας (Π.Α.Ο.Κ., ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ), ενώ συμμετέχουμε σε διάφορα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα που διοργανώνονται από τον Δήμο Παύλου Μελά.

Top